Πάτρα: “Έκρυβε” σε σπίτι οκτώ αλλοδαπούς – Τους υποσχέθηκε έναντι αμοιβής διαφυγή στην Ιταλία – Επιχείρηση της Ασφάλειας

Αστυνομική επιχείρηση σε οίκημα επί της οδού Πανεπιστημίου πραγματοποιήσε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, το απόγευμα της Μ. Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, εντοπίστηκαν οκτώ αλλοδαποί, στην πλειοψηφία τους Ιρανοί, ενώ συνελήφθη και ένας Αφγανός, ο οποίος φέρεται από τα μέχρι τώρα στοιχεία, να έχει υποδειχθεί από τους μεταναστάστες ως διακινητής!

Πηγές του tempo24.gr, μάλιστα αναφέρουν πως ο Αφγανός, είχε υποσχεθεί στους αλλοδαπούς την μεταφορά τους έναντι αμοιβής από την Πάτρα στην Ιταλία, έχοντας τους αποσπάσει ήδη το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ από τον καθένα.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να έχουν καταθέσει οι μετανάστες στις αστυνομικές αρχές, ο Αφγανός διακινητής, είχε προσπαθήσει να τους “προωθήσει” παρανόμως στην Ιταλία χωρίς όμως επιτυχία. Ωστόσο εκείνο που ερευνάται με ιδιαίτερη προσοχή είναι έαν ο άνδρας όντως είχε τον ρόλο του διακινητή ή απλά εξαπάτησε τους μετανάστες, “επενδύοντας” στο όνειρο για το ταξίδι στην Κεντρική Ευρώπη. 

 

 

 

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε πινακίδα εμπορικού κέντρου (ΦΩΤΟ)

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος