Πάτρα: Απεργία δημοσιογράφων μέχρι τη Μ. Τετάρτη – Ποια είναι η απόφαση της ΕΣΗΕΠΗΝ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων, κατά την διάρκεια της απεργίας από τις 06.00 της Κυριακής 24/04/2016 έως και τις 06.00 της Τετάρτης 27/04/2016, επιτρέπεται:

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η μετάδοση τριών (3) απεργιακών δελτίων ειδήσεων ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ διάρκειας έως δεκαπέντε (15 λεπτών) που αφορούν στις εξελίξεις για το ασφαλιστικό και τη διαπραγμάτευση.
Η μετάδοση έως δύο απεργιακών εκπομπών ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ που αφορούν τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό και τη διαπραγμάτευση.

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ:

Η μετάδοση τριών (3) απεργιακών δελτίων ειδήσεων διάρκειας έως δεκαπέντε (15) λεπτών ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ που αφορούν στις εξελίξεις για το ασφαλιστικό και τη διαπραγμάτευση.
Η μετάδοση απεργιακών εκπομπών ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ αυτά που αφορούν τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό και τη διαπραγμάτευση.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ:

Η ροή ειδήσεων που έχουν άμεση σχέση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ που αφορούν στις εξελίξεις για το ασφαλιστικό και τη διαπραγμάτευση.
Σας ενημερώνουμε ότι ήδη λειτουργεί το Απεργιακό Ταμείο με στόχο την ενίσχυση του αγώνα που δίνουν ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ οι συνάδελφοι για να μην περάσει η λαίλαπα της ασφαλιστικής και εργασιακής ισοπέδωσης.

 

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή την ώρα του ρεπορτάζ ο κάμεραμαν του ΑΝΤ1 Γιώργος Παυλάκης

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

Αχαΐα: «Έφυγε» αιφνίδια στα 51 του χρόνια ο γιατρός Αιμίλιος Τζούδας

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία