Αγρίνιο: Βγήκαν μαχαίρια εξω από νυχτερινό κέντρο στο Δοκίμι – 24χρονος επιτέθηκε σε 31χρονο

Σε αιματηρή συμπλοκή οδήγησε μια τυχαία συνάντηση μεταξύ δύο ανδρών, οι οποίοι – σύμφωνα με την Αστυνομία- φέρεται να έχουν μεταξύ τους προσωπικές διαφορές.

  Όλα συνέβησαν σήμερα στις 5 τα ξημερώματα έξω από γνωστό κέντρο διασκέδασης στην περιοχή του Δοκιμίου.

Οι δύο άνδρες διασκέδαζαν νωρίτερα σε διαφορετικές παρέες και όταν η αποχώρησή τους συνέπεσε προκλήθηκε άγριος καυγάς.

Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και ένας 24χρονος τραυμάτισε -ευτυχώς ελαφρά- με μαχαίρι τον έτερο άνδρα ηλικίας 31 ετών, στην πλάτη και σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Στο σημείο επικράτησε πανικός και ο 24χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.  Τα τραύματά που φέρει είναι επιπόλαια.

Ο δράστης διέφυγε από το σημείο ωστόσο αναζητείται από την αστυνομία στα πλαίσια του αυτοφώρου με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικών βλαβών.

sinidisi.gr

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Γιατί πολλοί σκύλοι συμπεριφέρονται σαν γάτες;

Πάτρα: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

68χρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»