Νέες συλλήψεις “μαϊμού” αποκλειστικών στο Νοσοκομείο Αιγίου – “Έφοδος” χθες το βράδυ

“Λαβράκι” για ακόμα μια φορά έβγαλαν οι έλεγχοι της αστυνομίας στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου, καθώς εντοπίστηκαν να εργάζονται παρανόμως ως αποκλειστικές νοσοκομές δυο γυναίκες ηλικίας 43 και 58 ετών αντίστοιχα,

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, οι γυναίκες που είναι Ελληνίδες, ασκούσαν το επάγγελμα χωρίς να διαθέτουν την απαιτούμενη άδεια.

Η “έφοδος” των αστυνομικών έγινε στις 8 το βράδυ της Παρασκευής.Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

Υπενθυμίζεται πως προ ημερών και συγκεκριμένα το βράδυ της 6ης Ιουνίου, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγίου, έξι γυναίκες, τρεις ημεδαπές και τρεις αλλοδαπές, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 68, 51, 46, 27, 42 και 52 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας Περί Δημόσιας Υγείας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αιγίου εντόπισαν τις έξι γυναίκες να ασκούν το επάγγελμα της αποκλειστικής νοσοκόμας στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου,  χωρίς να κατέχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος.

 

 

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

68χρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»