Αγρίνιο: Επιμνημόσυνη δέηση για τον Αρχιφύλακα Γεωργίου Ανδριτσόπουλου το Σάββατο

Το Ψυχοσάββατο 18 Ιουνίου 2016, μετά την Αρχιερατική θεία λειτουργία, θα τελεστεί στον Ι.Ν.Αγίου Ιωάννου Προδρόμου στο Δαφνιά Μακρυνείας του Δήμου Αγρινίου επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Αρχιφύλακα Γεωργίου Ανδριτσόπουλου.

Ο Αρχιφύλακας Γεώργιος Ανδριτσόπουλος έπεσε στο Δίστομο Βοιωτίας τα ξημερώματα της 17ης Ιουνίου 2013 κατά την εκτέλεση του καθήκοντος υπερασπιζόμενος την ασφάλεια και την κοινωνική ειρήνη της πατρίδας μας από πυρά Αλβανών κακοποιών.

Επίσης την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 στις 10:00 πμ., θα τελεστεί τρισάγιο στον τόπο εκτέλεσης του, έναντι Ι.Ν. Αγ. Χαραλάμπους στο Δίστομο Βοιωτίας.

Παρακαλούνται οι συγγενείς, οι συνάδελφοι, οι φίλοι του και όσοι τιμούν την μνήμη του να προσέλθουν και να ενώσουν τις δεήσεις των προς τον Ύψιστο.

Ολυμπιακός: Έρχεται ο Καμπελά, ανακοινώνεται η παραμονή Γκαρθία και Μπιανκόν

Κέρκυρα: Απεγκλωβισμός εργάτη από δύσβατη χαράδρα

Εκλογές στη Ρουμανία: Tα exit polls δείχνουν επικράτηση του φιλοευρωπαίου Νταν

Τι κρύβει η χειραψία Ερντογάν – Μακρόν

Klavdia: Η Σάττι αποθέωσε την τραγουδίστρια για την επιτυχία της στη Eurovision – «Φωνή αγγέλου»

Συλλυπητήρια του Δημάρχου για την απώλεια του Γιάννη Λαζαρίδη

Γιατί οι ναύτες είχαν σκαρφαλώσει στα ιστία του πλοίου την ώρα της πρόσκρουσης στη γέφυρα του Μπρούκλιν

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή ο Γιάννης Λαζαρίδης της γνωστής επιχείρησης ελαστικών