Η Πάτρα αποκλείει το νέο λιμάνι στις 5 Ιουλίου – Απαιτεί την οριστική παραχώρηση του παραλιακού μετώπου

Η Πάτρα ενώνεται για να πετύχει έναν συγκεκριμένο σκοπό: Την οριστική παραχώρηση του παραλιακού μετώπου στο Δήμο και τους πολίτες της.

Κατάληψη στο νέο λιμένα Πατρών στις 5 Ιουλίου αποφάσισαν οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων που πήραν μέρος στη σύσκεψη υπό τον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη με θέμα την οριστική παραχώρηση .

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκτός του δημάρχου, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γκολφινόπουλος, η δημοτική σύμβουλος Ουρανία Μπίρμπα εκ μέρους της «ΡΑΠ – Ανθρώπινη Πόλη», ο Γιώργος Σιγαλός από τη δημοτική ομάδα «Τώρα για την Πάτρα», και οι επικεφαλής των παρατάξεων Βίβιαν Σαμούρη, Νίκος Τζανάκος, Νίκος Οικονομόπουλος, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, Χρήστος Πατούχας και Θ. Ντρίνιας.

Στο πλαίσιο αυτό, συζητήθηκαν μια σειρά δράσεων από «ήπιες» όπως συναντήσεις με θεσμικούς φορείς και την κυβέρνηση, μέχρι πιο δυναμικές όπως καταλήψεις.

Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν πως θα έρθει άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα, ώστε να εκφραστούν και δημόσια οι απόψεις των παρατάξεων.

Γιατί πολλοί σκύλοι συμπεριφέρονται σαν γάτες;

Τα μυστικά για ένα τέλειο Γαλλικό Φιλί

Ιδού η απορία: Πάμε για περπάτημα πριν ή μετά το φαγητό;

Πάτρα: Η Τροχαία “έκοψε” τα μεσάνυχτα κόντρες οδηγών στην Περιμετρική-Στη συνέχεια ο “ραλίστας” έπεσε σε σταθμευμένο όχημα

Πάστα φλώρα νηστίσιμη

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Το σχέδιο για ταχύτερη απομείωση του χρέους – Υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και το 2025

Το Κατάρ προτίθεται να προσφέρει ένα προεδρικό αεροσκάφος αξίας 400 εκατ. δολαρίων στον Ντόναλντ Τραμπ