Πάτρα: Κάλεσμα του ΠΑΜΕ για το θαλάσσιο μέτωπο

Η Γραμματεία Αχαΐας του ΠΑΜΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νέους και τις νέες, τους συνταξιούχους στην Παμπατραϊκή Συγκέντρωση Τρίτη 5 Ιούλη στις 8 το βράδυ στην πλατεία Τριών Συμμάχων, για την οριστική παραχώρηση του θαλάσσιου μετώπου στον Πατραϊκό λαό.

Στη σχετική ανακοίνωση που παραλήφθηκε από το tempo24.gr   αναφέρονται τα εξής:

Τα λαϊκά στρώματα της πόλης μας που βιώνουν καθημερινά την επίθεση Κυβέρνησης – ΕΕ – επιχειρηματικών ομίλων με τη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης και πρόνοιας, την βαριά φορολογία, τις περικοπές σε μισούς, συντάξεις και επιδόματα, δεν μπορούν να ζουν αποκλεισμένοι στην ίδια τους την πόλη από την πρόσβαση στη θάλασσα, που αποτελεί ανάσα ζωής.

Δεν συμβιβαζόμαστε με την παραπέρα υποβάθμιση της ζωής μας.

 

Απαιτούμε, μαζί με το Δήμο και τους άλλους φορείς:

την οριστική παραχώρηση ολόκληρης της παραλιακής ζώνης.
Να παραμείνει δημόσια περιουσία, ελεύθερη στη χρήση της από το λαό χωρίς καμία επιχειρηματική δράση.
Να χρηματοδοτηθεί αποκλειστικά από τον κρατικό προϋπολογισμό για την συνολική ανάπλασή της.

 

Μέσα στην καπιταλιστική βαρβαρότητα που ζουν, με τη σφαγή στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις τα λαϊκά στρώματα, η οριστική παραχώρηση του θαλάσσιου μετώπου θα αποτελέσει μια ανάσα δροσιάς, έναν ελεύθερο χώρο για αθλητικές, πολιτιστικές και άλλες δραστηριότητες. Με τον οργανωμένο αγώνα και με την μαζική συμμετοχή των εργαζομένων, της νεολαίας, μπορεί να γίνει πράξη η οριστική παραχώρηση της παραλιακής ζώνης.

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΜΠΑΤΡΑΪΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΙΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΡΙΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

68χρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»