Πάτρα: “Πέρασε” η απόφαση της ΔΕΥΑΠ για τη διαχείριση ύδρευσης

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο, η απόφαση της ΔΕΥΑΠ που παρουσίασε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Ανδρέας Παπανικήτας και σχετίζεται με «ζητήματα που αφορούν στη διαχείριση της ύδρευσης, αποχέτευσης, αντιπλημμυρικής προστασίας και των αναγκαίων έργων που διεκδικούμε».

Το θέμα ψήφισε η παράταξη της πλειοψηφίας «Λαϊκή Συσπείρωση» και η παράταξη «Όλοι μαζί για την Πάτρα».

Απείχαν οι παρατάξεις «Νέα Πόλη», «Τώρα για την Πάτρα», ενώ λευκό ψήφισε η παράταξη «Πάτρα Δυνατή». Η παράταξη «Ανυπότακτη Πολιτεία», υπέβαλε δική της πρόταση την οποία ψήφισαν και οι παρατάξεις  «ΡΑΠ – Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη», «Πάτρα Δική μας Πόλη» και «Αγωνιζόμενοι Πολίτες». 

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Δικαστικό Μέγαρο-Μεγάλη κινητοποίηση από την Αστυνομία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ-ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Πώς έγινε η τραγωδία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με την 67χρονη ΑμεΑ – Ποια ήταν η «αγωνίστρια της ζωής» Μαρία Λαδά από την Κεφαλονιά

Πάτρα: Στα “δίχτυα” της Ασφάλειας επαγγελματίες… διαρρήκτες – Σε πόσες και ποιες υποθέσεις εμπλέκονται