Δυτική Αχαΐα: Συνάντηση για τα αρχαιολογικά μνημεία

Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης σχετικά με την περαιτέρω αξιοποίηση των αρχαιολογικών μνημείων που βρίσκονται στο δήμο Δυτικής Αχαΐας είχαν ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου και η διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αχαΐας Αναστασία Κουμούση.

«Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας έχει στην επικράτειά του πλειάδα αρχαιολογικών, θρησκευτικών και ιστορικών μνημείων και οφείλουμε να τα αναδείξουμε  ώστε να γίνουν όλα επισκέψιμα…» ανέφερε ο Δήμαρχος ενώ τόνισε ότι : «….έχουμε άψογη σχέση και συνεργασία τόσο με την κ. Κουμούση όσο και με τα στελέχη της υπηρεσίας και ως Δημοτική Αρχή θεωρούμε ότι η γνωριμία, η μελέτη, η προστασία, η περαιτέρω ανάδειξη ιστορικών, θρησκευτικών και αρχαιολογικών χώρων και η συνειδητοποίηση της αξίας τους,  συμβάλλουν στην  βελτίωση της ποιότητας ζωής της κοινωνίας μας……».   

Στην συνάντηση παραβρεθήκαν ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Δύμης Αθανάσιος Ραυτακόπουλος και ο Ανδρέας Κωστόπουλος υπηρεσιακό στέλεχος της Εφορείας Αρχαιοτήτων, ο οποίος κατάγεται από την Δυτική Αχαΐα.

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε