Αφαίρεσαν χρυσαφικά 4.500 ευρώ από μονοκατοικία

Έσπασαν το τζάμι του μπάνιου, μπήκαν στο σπίτι, «σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο που περιείχε έγγραφα, αλλά για να μην φύγουν με άδεια χέρια, αφαίρεσαν χρυσαφικά αξίας 4.500 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Ο λόγος για άγνωστους μέχρι στιγμής διαρρήκτες οι οποίοι εισέβαλλαν σε μονοκατοικία 69χρονου στο κέντρο του Αγρινίου, το διάστημα από χθες στις 8 το βράδυ μέχρι σήμερα στις 9 το πρωί, ώρες που απουσίαζε ο ιδιοκτήτης. Ο 69χρονος κατήγγειλε σήμερα την διάρρηξη στην Ασφάλεια Αγρινίου, η οποία ανέλαβε τη σχετική έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

ΠΗΓΗ: sinidisi.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ