Πάτρα: Επανήλθαν υποστηρικτές της Χ.Α – Έριξαν φειγ βολάν για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με τη ρίψη φειγ βολάν σε κεντρικά σημεία της Πάτρας, επέλεξαν για ακόμα μια φορά να κάνουν την εμφάνιση τους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του tempo24.gr, από νωρίς σήμερα το πρωί, εντοπίστηκαν στην πόλη “σημειώματα” που φέρουν την υπογραφή της “Χ.Α” και αναγράφουν συνθήματα για την συμπλήρωση 42 ετών από την εισβολή – κατοχή της Κύπρου και την κατάσταση που επικράτησε κατά την περιόδο της μεταπολίτευσης.

13843399_517421545122968_422271334_o.jpg

13843632_517421531789636_537353635_o.jpg

Υπενθυμίζεται πως σήμερα συμπληρώνονται 42 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, έπειτα από επτά χρόνια δικτακτορίας, που είχε επιβάλει η Χούντα των Συνταγματαρχών.

Ήταν ξημερώματα της 24ης Ιουλίου του 1974, όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής γινόταν δεκτός από πλήθος Ελλήνων στο αεροδρόμιο για να ορκιστεί πρωθυπουργός του ελληνικού κράτους και να δώσει τέλος στην ζοφερή επταετία – ένα τέλος που σηματοδοτήθηκε πάντως και από την τραγωδία της Κύπρου.

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου