Καλάβρυτα: Απεβίωσε ο Λευτέρης Μαζαράκης – Πατέρας του γνωστού σκηνοθέτη

Μετά από άνιση μάχη με την επάρατο νόσο, έφυγε από την ζωή στο Νοσοκομείο ‘Λαϊκό’ όπου και νοσηλεύονταν, ο Λευτέρης (Άκης) Μαζαράκης, σε ηλικία 77 ετών.

Ο εκλιπών, τα τελευταία χρόνια ζούσε και δραστηριοποιούνταν στα Καλάβρυτα, μέρος που είχε αγαπήσει σαν 2η πατρίδα του, καθώς κατάγοταν από το Αργοστόλι Κεφαλληνίας).

Εξαιρετικός Άνθρωπος, κοσμογυρισμένος, καλός οικογενειάρχης (παντρεμένος με την γνωστή Καλαβρυτινή Μαίρη-Μπουμπού- Παπαβασιλείου απέκτησαν ένα αξιόλογο παιδί τον Σκηνοθέτη Χαράλαμπο-Χάρι-Μαζαράκη, με σπάνια οξυδέρκεια πνεύματος, αγαπητός-τίμιος και εργατικός, είχε παντού μόνο φίλους που τον εκτιμούσαν και δικαίως μιλούσαν πάντα για αυτόν με τα καλύτερα λόγια.

Σίγουρα αφήνει πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό ανθρωπιάς-ευγένειας και καλοσύνης.

Η κηδεία του έγινε στο 1ο Νεκροταφείο Αθηνών
 

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»