Πάτρα: Διασωληνομένοι ασθενείς εκτός ΜΕΘ λόγω έλλειψης κρεβατιών! Αφόρητη η κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Διασωλημένοι ασθενείς, νοσηλεύονται εκτός Μονάδας Ενταντικής Θεραπείας λόγω έλλειψης κρεβατιών.

Την αφόρητη και παράλληλα επικίνδυνη κατάσταση για τους νοσηλευόμενους στο ίδρυμα, καταγγέλουν αναγνώστες στο tempo24.gr.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι ασθενείς που χρήζουν εντατικής θεραπείας, παραμένουν στις κλινικές, ενώ το νοσηλευτικό προσωπικό καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου οι νοσηλευόμενοι να εξυπηρετούνται ανάλογα με την κρισιμότητα της κατάστασης. Παρόλα αυτά η κατάσταση, είναι ιδιαίτερα πιεστική αν υπολογιστούν και τα άλλα προβλήματα που έχει το νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης το οποίο εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες πολίτες από τη νότια και δυτική Ελλάδα. 

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ