Η WESTIA στην Περιφέρεια Ηπείρου

«Η εξωστρέφεια είναι η καλύτερη στρατηγική και ο τρόπος με τον οποίον θα καταφέρουμε να πετύχουμε» ήταν το μήνυμα που βγήκε από την συνάντηση του ΣΚΕΑΝΑ με την Περιφέρεια Ηπείρου και τον κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη στη συνάντηση του με τα μέλη του ΣΚΕΑΝΑ. Συμβούλεψε τα μέλη του Δ.Σ του ΣΚΕΑΝΑ να εργαστούν με οργάνωση και συνέπεια και να έχουν στόχους και όραμα.

Επιπλέον διαβεβαίωσε από την μία ότι θα η WESTIA 2017 θα έχει την στήριξή του και από την άλλη ότι η κλαδική μας.

«Είναι σημαντικό να είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες και συνέργειες γιατί μόνο έτσι θα ενισχύσουμε αποτελεσματικά τις τοπικές μας οικονομίες, δεδομένου του ότι η Ήπειρος διαθέτει προϊόντα που χρησιμοποιεί καθημερινά και σε μεγάλες ποσότητες η εστίαση. Διαπιστώσαμε, λοιπόν, ότι υπάρχει έλλειψη πιστοποιημένων προϊόντων της περιφέρειας της Ηπείρου , όπως πουλερικά, κρέατα, γαλακτοκομικά. Οι 15.000 επισκέπτες της WESTIA 2016 που το 66% ήταν επαγγελματίες, απέδειξαν ότι με τις συμφωνίες που έκλεισαν κυριολεκτικά απογείωσαν τις πωλήσεις των προϊόντων που συμμετείχαν στην έκθεση.» είπε ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ κ. Γιώργος Κοτοπούλης.

Στη φωτ. από αριστερά οι κκ. Νίκος Αθανασόπουλος γ.γ. ΣΚΕΑΝΑ, Νίκος Σαγώνας συνεργάτης WESTIA, Γιώργος Κοτοπούλης πρ. ΣΚΕΑΝΑ, Νεκτάριος Γεωργόπουλος συνεργάτης WESTIA, Αλέξανδρος Καχριμάνης Περιφερειάρχης Ηπείρου, Χρήστος Καρόπι συνεργάτης WESTIA, Έλενα Διαμαντοπούλου συνεργάτης WESTIA.

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης