Έτσι κλέβουν νερό στην Λακκόπετρα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε καταγγελία για παράνομες συνδέσεις ύδρευσης, προχωρά ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Παραλίας Λακκόπετρας. 
Τα μέλη του συλλόγου μάλιστα, συνοδεύουν την καταγγελία τους με φωτογραφίες, στις οποίες όπως υποστηρίζουν φαίνεται η παράνομη σύνδεση.

«Η ΔΕΥΑ Δυμαίων που λειτουργεί εδώ και τέσσερα χρόνια δημοσίευσε το τιμολόγιο για την παροχή νερού, ίσως όμως να έχει άγνοια – που δεν το πιστευω – για την κατασταση της υδρευσης στην παραλια της Λακοπετρας», λέει στη ΓΝΩΜΗ, η πρόεδρος του συλλόγου Σοφία Πανίτσα. Και συνεχίζει:

«Υπάρχει μια ομάδα δημοτών που απέκτησε με νόμιμο τρόπο, υδρόμετρα αλλά τους καλοκαιρινούς μήνες δεν εχει ούτε σταγόνα νερό. Χρησιμοποιούμε μωρομάντηλα για την καθαριότητά μας όπως στην Γκρινίτσα! Καταλαβαίνετε τί συμβαίνει;».

Η κ. Πανίτσα, σημειώνει ότι οι δημότες πληρώνουν κανονικά τους λογαριασμούς με νόμιμες συνδέσεις και χωρίς καθόλου νερό, ενώ άλλοι που έχουν τεραστιες δεξαμενες αποθηκευσης παρανομου νερου είναι στο απυρόβλητο.

Η παραλία της Λακκόπετρας, συμπληρώνει η κ. Πανίτσα, είναι κόσμημα για τον δήμο δυτικής Αχαΐας και προορισμός για χιλιάδες λουόμενους κάθε χρόνο. «Δεν μπορούν να αφήνουν σε αυτή την κατάσταση, ιδιώτες και επαγγελματίες χωρίς οριστική παρέμβαση», καταλήγει η πρόεδρος του συλλόγου.

Πάστα φλώρα νηστίσιμη

Χωρίς δρομολόγια σήμερα ο Οδοντωτός – Πραγματοποιείται το πέρασμα του Βουραϊκού

Η πρώτη αντίδραση Τραμπ μετά την πρόταση Πούτιν για την Ουκρανία: «Ίσως είναι μια σπουδαία μέρα»

Πάτρα: Εφημερεύοντα φαρμακεία Πάτρας, Αχαΐας σήμερα Κυριακή 11 Μαΐου

Δήμος: Οι τυχεροί πατρινοί που τους επιστρέφει χρήματα από χρέη και δεσμεύσεις λογαριασμών

Ο Πούτιν πρότεινε απευθείας διαπραγματεύσεις Ρωσίας – Ουκρανίας την Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη

Η ιστορία της Αν με το… “στάσου μύγδαλα”

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο