Έρευνες και συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών και κλοπές οχημάτων

Σε εξέλιξη βρίσκεται από αργά χθες τη νύχτα μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε Ιωάννινα, Αιτωλοακαρνανία και Αττική, για την εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης, η οποία δραστηριοποιείται στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην εγχώρια αγορά, καθώς και στις κλοπές οχημάτων. Έχουν πραγματοποιηθεί συλλήψεις & έχουν κατασχεθεί ποσότητες κάνναβης, κομμένα οχήματα,εκατοντάδες εξαρτήματα,πιστόλια,πλαστά έγγραφα κ.α.

Ειδικότερα:

Έχουν ήδη  συλληφθεί επτά άτομα, εκ των οποίων οι έξι είναι αλλοδαποί και ο ένας Έλληνας, ενώ έχουν κατασχεθεί 73 κιλά κάνναβης σε διαλυτήριο αυτοκινήτων, που εντοπίστηκε σε περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Παράλληλα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος Ι.Χ αυτοκινήτων και φορτηγών, καθώς και εκατοντάδες εξαρτήματα, ανταλλακτικά, άδειες και πινακίδες κυκλοφορίας.

Επίσης, σε έρευνες που έγιναν σε οικίες και οχήματα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία πιστόλια, φυσίγγια και μεγάλος αριθμός πλαστών εγγράφων, σφραγίδων, ταυτοτήτων και κλειδιών αυτοκινήτων.

Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης αναμένεται αναλυτική ενημέρωση από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
 

Πάτρα: Φωτιά στο ΓΝ “Άγιος Ανδρέας” – Η αστυνομία σταμάτησε άνδρα που ήθελε να δει τον πατέρα του – 58 ασθενείς μεταφέρονται σε άλλες κλινικές – Έκτακτη οδηγία να μείνουν στα σπίτια τους έλαβαν κάτοικοι της περιοχής λόγω του πυκνού καπνού- Νέες ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ στην Αχαΐα: 62χρονη έσερνε από τα μαλλιά και έπνιγε την αδερφή της – “Βάρα την κι άλλο”, φώναζε ο σύζυγος

Πάτρα: Τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό – Τραυματίστηκε σοβαρά δικυκλιστής (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: «Έφυγε» η γιατρός Λίλιαν Κωστοπούλου

Πάτρα – Φωτιά στο ΓΝ “Άγιος Ανδρέας”: Συγκλονιστικές εικόνες με τους εθελεντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να απομακρύνουν τους ασθενείς από τις κλινικές – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αυτοκίνητο έπεσε σε τζαμαρία σούπερ μάρκετ (ΦΩΤΟ)

ΝΔ: Με τηλέφωνα από την Αθήνα προτείνουν για πρόεδρο της ΔΕΕΠ τον Μάκη Κατσιγιάννη

Πραγματική κόλαση στην Πάτρα: Χωρίς ρεύμα η μισή πόλη με 42 βαθμούς!