Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Πάτρα, Αγρίνιο και Ηλεία

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι,  στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, 42χρονος. Σε  αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.

Το απόγευμα της Παρασκευής στο Νεοχώρι, συνελήφθη 47χρονος από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, καθώς σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε ιδιωτικής χρήσεως φορτηγό  ιδιοκτησίας του, βρέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης .

Χειροπέδες σε 34χρονο στην πόλη του Αγρινίου το πρωί της Παρασκευής, πέρασαν Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου. Σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του ένα χάρτινο περιτύλιγμα που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης