Πάτρα: Έριξαν τον … Τσίπρα και όλο το υπουργικό συμβούλιο στη θάλασσα! Ολοκληρώθηκε το Καραβάνι της Υγείας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ

Με μια συμβολική κίνηση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου το Καραβάνι της Υγείας στην Πάτρα το οποίο ξεκίνησε από το πρωί για να αναδείξει τα προβλήματα στο χώρο της Υγείας. 

Στο τέλος της διαδρομής “πέταξαν” στη θάλασσα ένα πανό με τον …Τσίπρα και το υπουργικό Συμβούλιο ενώ κρέμασαν στη γέφυρα ένα πανό από το σημερινό καραβάνι υγείας.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη. Υπολογίζεται ότι ξεπέρασε τα 2.000 άτομα που συμμετείχαν από τη Δυτική Ελλάδα. Το “παρών” έδωσαν εργαζόμενοι νοσοκομείων, γιατροί, εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, συνατξιούχοι. Στο πλευρό των εργαζομένων βρέθηκε και ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης. 

 

Σπιτικό ελιόψωμο
29/05/2025 | 22:46

Μπραντ Πιτ για το διαζύγιο με την Αντζελίνα Τζολί: «Δεν ήταν κάτι τόσο σημαντικό»

Δοκιμάστε να φτιάξετε μπισκοτάκια και παγωτά για τον σκύλο σας – Πρόταση για τούρτα γενεθλίων

Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος για Σινά: Η απόφαση παραβιάζει τη θρησκευτική ελευθερία, θέτει σε κίνδυνο έναν τόπο ανυπολόγιστης αξίας

Ο Ιάσονας Φωτήλας εύχεται στους υποψήφιους των Πανελληνίων

Η Μελίνα Ασλανίδου εξομολογείται: «Λίγο μετά το The Voice έπαθα αγοραφοβία»

Όλο και συχνότερα οι γυναίκες είναι θύματα τυφλής βίας, λέει η Μελόνι για τη δολοφονία της 14χρονης Μαρτίνα

Φίλιππος Πλιάτσικας και Μπάμπης Στόκας: «Ήμασταν διαλυμένοι, δεν μπορούσε να λειτουργήσει άλλο αυτό το πράγμα»

Τέλος η σεζόν για τον Λεσόρ: Εκτός τελικών με τον Ολυμπιακό ο Γάλλος σέντερ