Πάτρα: “Φούντωσε” νταλίκα στην Περιμετρική – ΝΕΟΤΕΡΑ – ΦΩΤΟ

Νεότερη Ενημέρωση 20.57: Ολοσχερώς καταστράφηκε ο τράκτορας νταλίκας που παραδόθηκε στις φλόγες το βράδυ της Πέμπτης και ενώ βρισκόταν εν κινήσει στην Περιμετρική οδό της Πάτρας.

Η φωτιά που εκδηλώθηκε στο μπροστινό μέρος του οχήματος, έγινε άμεσα αντιληπτή από τον οδηγό, που ακινητοποίησε το όχημα και ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Το περιστατικό συνέβη στο ύψος του δεύτερου τούνελ, στο ρεύμα προς Πύργο.

15300549_10211202451407790_813704266_n_1.jpg

Νεότερη Ενημέρωση 20.43: Εν κινήσει εκδηλώθηκε η φωτιά στην νταλίκα που εκινείτο στο ρεύμα προς Πύργο της Περιμετρικής Πατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, o οδηγός αντελήφθη τους καπνούς που έβγαιναν από το πρόσθιο μέρος του οχήματος το ακινητοποίησε άμεσα και ειδοποίησε την Πυροσβεστική Πατρών.

Στο σημείο έσπευσαν πέντε οχήματα με 12 άνδρες, που μετέχουν στην επιχείρηση κατάσβεσης.

ntalika_fotia_tempo24.gr__0.jpg

Το περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος του δεύτερου τούνελ της ευρείας Παράκαμψης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για όχημα ελληνικής μεταφορικής εταιρείας, φορτωμένο με πορτοκάλια.

Πρώτη Ενημέρωση 20.35: Αναστάτωση πριν από λίγα λεπτά στην Ευρεία Παράκαμψη της Πάτρας, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, σε νταλίκα που εκινείτο στην οδό, εκδηλώθηκε πυρκαγιά.

Στο σημείο σπεύδουν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Νεότερα σε λίγο

Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ την τρέχουσα εβδομάδα

Ο Μάκης Κατσιγιάννης νέος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου – Όλα τα ονόματα

Τραμπ: Το Ισραήλ συμφώνησε στους όρους για εκεχειρία 60 ημερών στη Γάζα

Μουντιάλ Συλλόγων: Ο Γκαρθία έστειλε τη Ρεάλ Μαδρίτης στους «8», 1-0 τη Γιουβέντους

Γιώργος Σαμπάνης: Σκεφτόμαστε να κάνουμε το επόμενο βήμα στη σχέση μας

Ο Λιονέλ Μέσι σκέφτεται να επιστρέψει στην Ευρώπη πριν το Μουντιάλ

Το Επιμελητήριο Αχαΐας θα συμμετέχει στην 89η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Σκουρόχρωμες θηλές: Τι πρέπει να γνωρίζετε