Πάτρα: Συγκίνηση για τον πρώην Περιφερειακό Διευθυντή της ΔΕΗ Κώστα Λαμπρόπουλο – Απεβίωσε ένας από τους συντελεστές του προγράμματος «Πυθαγόρας»

Για πολλά χρόνια είχε διατελέσει διευθυντής και περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων της ΔΕΗ.

Ο λόγος για τον Κώστα Λαμπρόπουλο, ο οποίος απεβίωσε, με την είδηση θανάτου του, να προκαλεί συγκίνηση στο άκουσμά της.

Ο Κώστας Λαμπρόπουλος, όπως γράφει το energypress.gr, ήταν εκ των βασικών συντελεστών του προγράμματος «Πυθαγόρας» για τις μελέτες δικτύων, ενώ ήταν υπεύθυνος και για το χάραγμα των γραμμών ηλεκτρικού ρεύματος της Ηπείρου, Δωδεκανήσων, Ιονίων Νήσων και Πελοποννήσου.

Γεννήθηκε στην Βαρδα Ηλείας και μεγάλωσε στον Πύργο Ηλείας. Ήταν πτυχιούχος ηλεκτρολόγος-μηχανολόγος από το ΕΜΠ και αργότερα πήρε και πτυχίο Μαθηματικών από το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Ήταν παντρεμένος με την Ολγα Λαμπροπούλου, με την οποία απέκτησε δύο κόρες. 

 

 

Πέθανε ένας από τους τέσσερις τραυματίες από το σοβαρό τροχαίο στη λεωφόρο Ποσειδώνος

Ολυμπιακός: Πρώτα τελικός, μετά ανανεώσεις και μεταγραφές

Ζόζεφιν για την προσωπική της ζωή: Δεν νομίζω ο έρωτας να περνάει με έρωτα

Έγκλειστος των φυλακών Αγίου Στεφάνου πιάστηκε με αυτοσχέδιο λεπίδι και κινητό

Χρίστος Δήμας: Στο 77% η πρόοδος κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος

Ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Φασόλια μαυρομάτικα με χόρτα

Φάμελλος: Η κυβέρνηση στηρίζει τα μονοπώλια και τα υπερκέρδη αντί για τη συνεταιριστικότητα και τη συνεργασία