Άνοιξε το ένα ρεύμα κυκλοφορίας που είχε κλείσει από κατολίσθηση στην Παναγοπούλα – Οι αγρότες κλείνουν τρεις ώρες τη ΝΕΟ Πατρών Κορίνθου στο Αίγιο

Επιτέλους ανακούφιση, έστω και για λίγο, για τους οδηγούς που κινούνται στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου, αφού η Ολυμπία Οδός άνοιξε σήμερα το μεσημέρι το ένα ρεύμα.

Πρόκειται για το ρεύμα προς Αθήνα.

Το σημείο παρέμενε κλειστό εδώ και πολλές μέρες από το Ρίο μέχρι τα Σελιανίτικα, λόγω της κατολίσθησης χωμάτων στο ύψος της Παναγοπούλας.

Στο ρεύμα κυκλοφορίας από Κόρινθο προς Πάτρα, οι οδηγοί υποχρεωτικά θα πρέπει να κινούνται απο την παλαιά εθνκή οδό, για το τμήμα από Σελιανίτικα μέχρι Ρίο.

Βέβαια, η ταλαιπωρία συνεχίζεται κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες, αφού οι αγρότες της Αιγιάλειας συνεχίζουν τις κινητοποίησεις τους κλείνοντας επί τρίωρο τη ΝΕΟ στο ύψος των βενζινάδικων του Αιγίου.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Πάτρα: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

68χρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος