Με τι καιρό θα παρελάσουν σήμερα οι Μικροί Καρναβαλιστές; – Τι προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία – ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΤΕΣ

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη Δυτική Ελλάδα περιμένουμε για σήμερα  Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017.

Τα φαινόμενα στο Κεντρικό Ιόνιο, στη Δυτική Πελοπόννησο, τη Δυτική Στερεά, στην Ήπειρο, θα είναι κατά τόπους έντονα και ενδέχεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Χιόνια θα πέσουν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ορεινά.

kairos-emy.jpg

Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη  Δυτική και Νότια Ελλάδα από 7 έως 15, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 16 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 8 έως 15 βαθμούς, αλλά στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ.

 

Στην Πάτρα

Ειδικότερα για την Πάτρα, προβλέπονται σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία βροχές, κατά την ώρα της παρέλασης των Μικρών.

Αναλυτικότερα δείτε τον πίνακα

kairos-patra.jpg

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε