Πρωταθλήτρια σχολική ομάδα λυκείων ποδοσφαίρου και πάλι το 7ο ΕΠΑΛ Πάτρας- Παρουσιάστηκε με φανέλα στη μνήμη του Γεωργίου Νταγιούκλα

Για δεύτερη συνεχή χρονιά στο σχολικό πρωτάθλημα λυκείων αγοριών Ν. Αχαΐας το 7ο ΕΠΑΛ Πάτρας αναδείχθηκε  πρωταθλήτρια ομάδα,  νικώντας στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, στον  τελικό το 2ο ΓΕΛ Πάτρας  με σκορ 1-0. Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Μαντάς στο 18΄ με ευθύβολο σουτ σε αντεπίθεση κατόπιν σέντρας  του Μπαρλά. Το 7ο ΕΠΑΛ Πάτρας θυμίζουμε ότι την περσινή σχολική χρονιά είχε κερδίσει το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Ελλάδος και γράφει πλέον την δικιά του ιστορία,  αφού  για την συνέχεια προκρίνεται στην επόμενη φάση του θεσμού που θα αντιμετωπίσει τον νικητή των σχολείων των νομών Ηλείας – Αιτωλοακαρνανίας.

Το 7ο ΕΠΑΛ Πάτρας παρουσιάστηκε στον αγώνα με χαραγμένο στην φανέλα το λογότυπο  < ΝΤΑΓΙΟΥ > στην μνήμη του μέλους της ομάδος Γεωργίου Νταγιούκλα στον οποίο και αφιερώνουν την νίκη τους.

(ο Η. Μαντάς πανηγυρίζει το γκολ της αναμέτρησης)

 

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία