ΠΕΑΚ Πατρών: “Περιμένουμε τα αθλητικά σωματεία για συζήτηση” – Γιατί παραμένει κλειστό κάθε Δευτέρα

Από την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πατρών, αναφορικά με τη λειτουργία  του κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός», ανακοινώνονται τα εξής:

Καλούμε πλέον και δημόσια τα Σωματεία που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του κολυμβητήριου να προσέλθουν στο τραπέζι του διαλόγου και να συζητήσουμε τα όποια ζητήματα που άπτονται της λειτουργίας του «Α. Πεπανός», ώστε από κοινού και σε πνεύμα συνεργασίας να βρούμε λύσεις. 

Δυστυχώς μέχρι σήμερα, παρά τις επανειλημμένες προσκλήσεις μας προς τις διοικήσεις των Σωματείων να συναντηθούμε, δεν πήραμε καμία απάντηση…

Επαναλαμβάνουμε  ότι, η απόφαση να παραμείνει κλειστό κάθε Δευτέρα το κολυμβητήριο, ελήφθη για τη διασφάλιση της υγιεινής και της προστασίας των αθλούμενων και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών, καθώς η εμπειρία των προηγούμενων ετών έχει δείξει ότι μετά τον Μάρτιο αυξάνεται ο αριθμός των αθλούμενων.

Μάλιστα, φέτος που διεξάγονται  με ιδιαίτερη επιτυχία τα προγράμματα εκμάθησης κολύμβησης για μαθητές Δημοτικών Σχολείων, από το Υπουργείο Παιδείας και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η πισίνα του «Α. Πεπανός», δέχεται μεγαλύτερο αριθμό ατόμων.

Κατά συνέπεια είναι αυτονόητο πως επιβάλλεται να τηρούνται όλες οι δικλείδες προστασίας της υγείας των αθλούμενων και ιδιαίτερα των μαθητών και στην κατεύθυνση αυτή έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Όπως προκύπτει, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι φέτος, σε αντίθεση με προηγούμενες χρονιές, δεν υπάρχουν παράπονα από τους χρήστες της πισίνας του κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός», για την ποιότητα των υδάτων. 

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Πάτρα

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο – Εκτινάχθηκε ο οδηγός της μηχανής – ΦΩΤΟ