Ποτάμι Αχαΐας για την 25η Μαρτίου: Ας γίνει το παράδειγμα των ηρώων μας έμπνευση και για τον δικό μας δρόμο!

Η σημερινή ημέρα είναι ημέρα τιμής και μνήμης απέναντι σε ανθρώπους που διεκδίκησαν και πάλεψαν για την ελευθερία του έθνους. Τα μοναδικά τους όπλα ήταν το υψηλό αίσθημα Δικαίου και το όραμα μιας ελεύθερης Ελλάδας.

Στον αντίποδα, η Ελλάδα του 2017 φαίνεται να έχει απολέσει τόσο την εθνική της κυριαρχία, όχι ουσιαστικά αλλά τυπικά, όσο και το βηματισμό της στο πολιτικό γίγνεσθαι. Μα πάνω απ’ όλα δεν έχει όραμα για το μέλλον και χώρα χωρίς όραμα, είναι χώρα χωρίς ελπίδα!

Το Ποτάμι σε πείσμα των καιρών και της καταστροφικής κυβερνητικής πολιτικής, δίνει τον αγώνα του καθημερινά, για μια καλύτερη πατρίδα, όπου θα κυριαρχεί ο ορθολογισμός, το δίκαιο και θα επανέλθει η ελπίδα, κυρίως για τους νέους και τις νέες μας!

Ας γίνει το παράδειγμα των ηρώων μας έμπνευση και για τον δικό μας δρόμο!

 

Μια σημαντική εκδήλωση στα πλαίσια του 4ου Διεθνούς Φεστιβάλ κινηματογράφου ταινιών μικρού μήκους «Θ. Αγγελόπουλος»

ΤτΕ: Ρυθμό ανάπτυξης 2,3% για το 2025 προβλέπει ο Γ. Στουρνάρας

Βρετανία: Ο Στάρμερ θα περικόψει τις βίζες για τις χώρες που δεν αντιμετωπίζουν τους παράνομους μετανάστες

Σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς ο Ν. Ανδρουλάκης

Πληροφορίες ότι ταυτοποιήθηκε ο δικαστικός που μετέφερε απειλές στην Μ. Καρυστιανού για την ίδια και τον γιο της

Λιβύη κατά της Ελλάδας για τα «οικόπεδα» ανοιχτά της Κρήτης: «Παραβιάζουν κυριαρχικά μας δικαιώματα»

Σεξ στη θάλασσα: Γιατί δεν είναι τόσο αθώο όσο φαντάζει;

Εύκολα κεράσματα Bueno σε πλαστικά για μπουφέ