Συνεργασία Περιφέρειας και Δήμων Δυτικής Ελλάδας για τη συμμετοχή στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

29/05/2024 | 19:53

Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης, Παναγιώτη Σακελλαρόπουλου, πραγματοποιείται την Παρασκευή, 31 Μαΐου 2024 και ώρα 10.00 π.μ. στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών 32) στην  Πάτρα συνάντηση εργασίας με τους δέκα εννέα Δημάρχους της Δυτικής Ελλάδας, για το συντονισμό της συμμετοχής τους στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Σε σχετική πρόσκληση προς τους Δημάρχους, ο κ. Σακελλαρόπουλος επισημαίνει τις προσπάθειες της Περιφέρειας που επικεντρώνονται στη διαμόρφωση συνθηκών που θα καταστήσουν την Δυτική Ελλάδα πρωτοπόρα στην καινοτομία και τον βιωματικό – αυθεντικό τουρισμό.

Παράλληλα, ο Αντιπεριφερειάρχης τονίζει ότι η συμμετοχή των Δήμων στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 7-15 Σεπτεμβρίου 2024, αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία να προβληθούν συντονισμένα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Δυτικής Ελλάδας και ειδικότερα η μοναδική ταυτότητα κάθε  Δήμου, με τα επώνυμα τοπικά προϊόντα, τις καλές πρακτικές, τις πολιτιστικές και κοινωνικές καινοτομίες,  καθώς επίσης τα επιχειρηματικά και στρατηγικά σχέδια που ο καθένας υλοποιεί, τα οποια συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία