Γιατροί “Αγ. Ανδρέα”: Η διοίκηση δεν μπορεί να χωρίσει δυό γαϊδουριών άχυρα !

Με οξύτατους χαρακτηρισμούς η τριμελής επιτροπή των γιατρών του νοσοκομείου “Αγ. Ανδρέας” καταφέρεται κατά της διοίκησης του ιδρύματος θεωρώντας την υπεύθυνη για προσπάθεια διχασμού του ιατρικού προσωπικού.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του υπογράφει ο πρόεδρός της Γιώργος Κακούρης αναφέρεται:

    Για ακόμα μια φορά η Διοίκηση του Γ. Ν. Πατρών με τις αποφάσεις της έχει κατορθώσει, στο πλαίσιο της μετεγκατάστασης, να δημιουργήσει ένταση και απογοήτευση στο σώμα των γιατρών του Νοσοκομείου μας.

    Είναι πασιφανές πως εκεί στον 2ον όροφο του Ταχύρυθμου κτηρίου (Γ. Γεννηματάς), όπου στεγάζονται τα γραφεία της Διοίκησης, δεν είναι ικανοί ούτε να… “χωρίσουν δυο γαϊδουριών άχυρα” με αποτέλεσμα να έχει επέλθει αναστάτωση ανάμεσα στους συναδέλφους και να δημιουργούνται φαινόμενα “συναδελφικού αυτοματισμού”.

    Καταγγέλουμε, δυστυχώς για πολλοστή φορά, την Διοίκηση του Γ. Ν. Πατρών για πλήρη ανικανότητα και την καλούμε να λάβει τέτοιες αποφάσεις που να διασφαλίζουν την ηρεμία και την αγαστή συνεργασία όλων των γιατρών και να σταματήσει συμπεριφορές που διχάζουν την ιατρική κοινότητα του Νοσοκομείου μας.

 

Πάτρα: Tην Κυριακή το μνημόσυνο του Θεόδωρου Αναγνωστόπουλου

Γραμματέας Νεολαίας Νέας Αριστεράς: Δεν καταδικάζω τη Χαμάς, θεωρώ αποπροσανατολιστικό το ερώτημα αν είναι δικτατορία

«Δεν θυμάμαι τι έγινε εκείνο το βράδυ, μετανιώνω, ήταν ο κόσμος μου» λέει τώρα ο δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα

«Ταξίδι» στη μελωδία από τα Χορωδιακά Σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Πατρών 

Υπόγειο τρένο: Ο Πελετίδης ζητά παρέμβαση Τζιτζικώστα

Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής παραδόθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη Λέσχη 4Χ4 Πάτρας

Ευχές του Επιμελητηρίου Αχαΐας στους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Σία Αναγνωστοπούλου: Συμμετοχή ελληνικών μαχητικών F-16 και προσωπικού σε αποστολή στη Ρουμανία και ενδεχόμενη εμπλοκή στον πόλεμο στην Ουκρανία