Φωνές διαμαρτυρίας για τους αποκλεισμούς των πληρωμάτων – Μαρκέτος: “Κατηγορηθήκαμε ότι είμαστε υπεράριθμοι, με … 50 συμμετοχές”!

Ζωηρή συζήτηση, εντάσεις και διαμαρτυρίες προκάλεσε η απόφαση του Κοινωφελούς Οργανισμού του Δήμου Πατρέων να αποκλείσει για τρία χρόνια από το Καρναβάλι 13 γκρουπ που σύμφωνα με τα μέλη της επιχείρησης παρέβαιναν τους κανόνες.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκέτος ένας εκ των αρχηγών του πληρώματος με ονομασία «Παιχνίδι Γνώσεων» καταγγέλλει  ότι το γκρουπ του αποκλείστηκε για λόγους δεν έχουν λογική βάση. 

Όπως αναφέρει στο tempo24.grm “Ενώ συμμετείχαμε στον Κρυμμένο Θησαυρό και φτάναμε μέχρι τα 50 άτομα, μας έβαλαν να παρελάσουμε μαζί με τα «πολυάριθμα» στο τέλος. Ξεκινούσαμε πριν την Καποδιστρίου και δεν βγήκαμε 29τοι ως όριζαν οι κανόνες της παρέλασης. Από εκεί και πέρα για ποιο «αλκοόλ» και ποια «πυροτεχνήματα» μας κατηγορούν; Την ίδια ώρα η ποινή μας, δηλαδή αποκλεισμός 3 χρόνια από τις παρελάσεις είναι αδιανόητος. Μας τιμώρησαν το ίδιο όπως τα πληρώματα των υπεράριθμων”, σημειώνει ο Κωνσταντίνος Μαρκέτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν και άλλες φωνές διαμαρτυρίας, οι οποίες θα συζητήσουν εξηγήσεις από την αρμόδια επιτροπή. 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ