Αιτωλοακαρνανία: Εντοπίστηκε χασισοφυτεία στο Ξηρόμερο – Μια σύλληψη – ΦΩΤΟ

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στις Φυτείες Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ένας 39χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, αφού αξιοποίησαν πληροφορίες και στοιχεία πραγματοποίησαν έρευνα σε ποιμνιοστάσιο του δράστη, όπου βρήκαν σε κοντινή απόσταση από αυτό, δυο χώρους, που περιβάλλονταν από πυκνή βλάστηση, στους οποίους ο 39χρονος καλλιεργούσε δεκαπέντε δενδρύλλια κάνναβης.
unnamed_4.jpg

Για την περιποίηση και το πότισμα των φυτών ο δράστης είχε συνδέσει  λάστιχο στην παροχή νερού του ποιμνιοστασίου, ενώ στον χώρο της καλλιέργειας βρέθηκαν και κενές συσκευασίες λιπασμάτων.

unnamed_6.jpg

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

       ακόμη τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία καλλιεργούσε στον κήπο του, ανάμεσα σε λουλούδια,
       (309) γραμμάρια κάνναβης,
       Μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
       Σπόροι κάνναβης,
       Το χρηματικό ποσό των (6.130) ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε ως προερχόμενο από την καλλιέργεια και διακίνηση των ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ όλα τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Ντόρα Μπακογιάννη για Αντώνη Σαμαρά: Θέλει να ρίξει Μητσοτάκη δεύτερη φορά – Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού

Εύκολο κέικ με ανανά και καρύδα σαν σιροπιαστό

Πέτρος Φιλιππίδης: Απουσιάζει από τη δίκη για τις απόπειρες βιασμού – Επιβαρυμένη η υγεία του

Το Παλαιό Ελαιουργείο της Ελευσίνας μετασχηματίζεται σε σύγχρονο Διαχρονικό Μουσείο

Τίνα Μεσσαροπούλου για Λιάγκα: «Εκεί πρέπει να πάρεις τα περιττώματα και να τα κάνεις κολάρο»

Λιάγκας: Έκανε “γαργάρα” τον “πάτο του βαρελιού”

Θέμης Μπάκας για Γενοκτονία Ποντίων: Να αναδείξουμε την ιστορική μνήμη

Ο Άκης Πετρετζίκης σε γευστικό ταξίδι στην Πάτρα