Τηλεοπτικά νέα, με άρωμα Πάτρας- Ετοιμάζεται η συνέχεια του θρυλικού “Λόγω Τιμής”- Ήδη γυρίστηκε το πρώτο επεισόδιο

 Φωτιές άναψε ο καίριος σκηνοθέτης πολλών επιτυχημένων σειρών που… έγραψαν ιστορία Λάμπης Ζαρουτιάδης «ανεβάζοντας»στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media μια φωτογραφία με ένα κείμενο που έγραφε “Λόγω τιμής”-επεισόδιο πρώτο-σενάριο Μιρέλλα Παπαοικονόμου, σκηνοθεσία Λάμπης Ζαρουτιάδης. Εδώ και καιρό συζητιόταν ότι οι δυο τους που έχουν μεγαλουργήσει μαζί, είναι έτοιμοι να ξαναπαντρέψουν τις δυνάμεις τους και πριν από λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησε  η φήμη ότι προχωράνε στην συνέχεια του θρυλικού “Λόγω τιμής”της.

Η φωτογραφία του Λάμπη δεν είναι τυχαία.Με Μιρέλλα ολοκλήρωσαν ήδη το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου του “Λόγω τιμής”και ότι βρίσκονται σε συζητήσεις με τρία μεγάλα κανάλια που…σφάζονται στην ποδιά τους για να εξασφαλίσουν τη δουλειά-θυμάστε πως η σειρά τρέλαινε τα μηχανάκια της AGB.

«Ναι,μου έχει γίνει κρούση.Έχει πέσει η ιδέα να μαζευτούμε ξανά όλοι μαζί για τη συνέχεια του Λόγω τιμής και ναι, φυσικά είμαι θετικός,τι θα ήμουν… αρνητικός;» λέει ο Κωσνατντίνος Μαρκουλάλης. Ανάλογες κρούσεις έχουν γίνει –ή θα γίνουν-και στην υπόλοιπη dream team και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά! Θα’ναι σούπερ.Λόγω τιμής θέλω πολύ να επιστρέψει στη ζωή μας η υπέροχη παρέα του Λόγω τιμής,είκοσι χρόνια μετά-δες Κούρκουλος,Μαρκουλάκης,Βολιώτη, Αλεξανιάν,Αλεξανδρής,Δημητρακοπούλου κα.

enikos

24ωρη απεργία σήμερα στα ΜΜΕ – Συμμετέχει το tempo24

Καιρός: Από σήμερα ξεκινά η… επέλαση της ζέστης και στην Πάτρα

Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον δάσκαλο Γιάννη Γαλανόπουλο

Προγραμματισμένη Δοκιμαστική Ήχηση Σειρήνων Συναγερμού σήμερα στην Πάτρα

Βιταμίνη D: Ένας φυσικός σύμμαχος για το δέρμα μας

Είναι… απλησίαστες οι τιμές στα luxury brands; Δείτε γιατί

Το πρόγραμμα της εβδομάδας στο Πολύεδρο

Πάτρα: Βαριές κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι εμπρηστές της επιχείρησης στην Ηρώων Πολυτεχνείου – Τι έδειξε η αστυνομική έρευνα