Πάτρα: “Λουκέτο” στο Δήμο για 4 ημέρες- “Μην κατεβάζετε σκουπίδια”

“Λουκέτο” για τέσσερις συνεχείς ημέρες μπαίνει από το Σάββατο 20 Μαϊου, στους δήμους, λόγω των κινητοποιήσεων που κήρυξαν οι ομοσπονδίες των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για το θέμα των συμβασιούχων-παρατασιούχων, καθώς και για το προσωπικό των βρεφονηπιακών σταθμών.
Οι δήμοι απευθύνουν έκκληση στους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής τους, αυτό το διάστημα να μην κατεβάζουν απορρίμματα στους κάδους, ενώ αναβάλλονται προγραμματισμένες αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Η ΠΟΠ-ΟΤΑ και η ΠΟΕ-ΟΤΑ αποφάσισαν αποχή των δημοτικών υπαλλήλων από την εργασία τους για το Σάββατο και την Κυρικαή, 20 και 21 Μαϊου, ενώ η τελευταία προκήρυξε 48ωρη απεργία για τη Δευτέρα και την Τρίτη, 22 και 23 Μαϊου.
Στην Πάτρα η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου θα λειτουργεί με μειωμένο προσωπικό και ως εκ τούτου δεν θα γίνεται ομαλή αποκομιδή απορριμμάτων και καθαρισμός της πόλης.
Για τον λόγο αυτό απευθύνεται έκκληση, όπως περιοριστεί, κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, κατά το δυνατό, η εναπόθεση απορριμμάτων στους κάδους. Η Διεύθυνση Καθαριότητας ευχαριστεί εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συμβολή των δημοτών στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.
 

Live: Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός

Κτηματολόγιο: Ολοκληρώθηκε στην Αιτωλοακαρνανία – Αποκλειστικά ψηφιακά πλέον όλες οι συναλλαγές

Ανδρέας Κατσανιώτης: Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Ηλεία: Καταπλακώθηκε άνδρας από τρίκυκλο (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας: Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για τη Δράση DigiWest

Αεροδρόμιο Αράξου: Φέρνει την Πάτρα πιο κοντά στην Ευρώπη

Πάτρα: «Το μάρμαρο έπεσε στο κεφάλι του άνδρα μου, μόνο η καρδιά του χτυπούσε», περιγράφει η σύζυγος του 59χρονου που έχασε τη ζωή του

Συνάντηση Αλεξόπουλου με τον Σύλλογο Ζησιμαιίκων