ΠΑΣΟΚ Αχαϊας: Να μειωθούν άμεσα τα διόδια της Γέφυρας

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αχαΐας σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότιι στηρίζει την  πρωτοβουλία της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και τη σύναψη συμφωνίας με την “ΓΕΦΥΡΑ”, που εξασφαλίζει την ελεύθερη διέλευση των ΑΜΕΑ από την Γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης.

Παράλληλα ζητάμε την μείωση του κόστους διέλευσης για όλους τους πολίτες.

Θυμίζουμε, πως ο υπουργός κύριος Σπίρτζης, απαντώντας σε επίκαιρες ερωτήσεις του βουλευτή Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, έχει συμφωνήσει για την μείωση του κόστους διέλευσης, αλλά και για την εφαρμογή αναλογικών διοδίων. Περιμένουμε άμεσα να δρομολογηθούν εξελίξεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Είναι κρίμα, ένα έργο που έγινε από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ για όλους τους πολίτες, να μετατρέπεται σε προνόμιο των λίγων που μπορούν να ανταποκριθούν στην πληρωμή των διοδίων.

 

Αύριο το Φοιτητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ

Μάκης Βορίδης: «Δεν μπορεί να θεωρείται λόγος νόμιμης μετανάστευσης η οικονομική δυσχέρεια»

Το αστυνομικό δελτίο της Δυτικής Ελλάδας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πάτρας, Αχαΐας σήμερα Παρασκευή 30 Μαΐου

Ιωάννα Τούνη: Στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης για την υπόθεση revenge porn 

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 30 Μαΐου 2025

Συλλυπητήρια του Δημάρχου για τον θάνατο του Ορέστη Σκαλτσά

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε και δεύτερη επαρχία του Καναδά λόγω των δασικών πυρκαγιών