Προσάραξη σκάφους στη Λευκάδα λόγω κακών καιρικών συνθηκών

 Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Λευκάδας για περιστατικό προσάραξης του Τ/Χ σκάφους ”LIBERTY” Τ.Μ 138 λόγω κακών καιρικών συνθηκών, στη θαλάσσια περιοχή Γέρακα, με δύο επιβαίνοντες.
Στην περιοχή έσπευσε το Τ/Χ σκάφος ”ALMA LIBRE” Τ.Μ. 216 καθώς και περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής. Το ”LIBERTY” αποκολλήθηκε με την αρωγή του”ALMA LIBRE” και στη συνέχεια με τη συνοδεία του περιπολικού σκάφους κατέπλευσαν στο λιμένα Νικιάνα Λευκάδας.
 Από το περιστατικό δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση και δεν προκλήθηκε τραυματισμός. Από την οικεία Λιμενική Αρχή διενεργείται προανάκριση, ενώ απαγορεύτηκε ο απόπλους του Τ/Χ μέχρι προσκόμισης πιστοποιητικού αξιοπλοΐας.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

68χρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»