Πάτρα: Την ερχόμενη εβδομάδα τα εγκαίνια του πολυώροφου κτιρίου του Νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας» – Ποιος θα κόψει τελικά την… κορδέλα;

Πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα, με πιο πιθανή ημερομηνία την ερχόμενη Τετάρτη 5 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του πολυώροφου κτιρίου του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «Αγ. Ανδρέας».

Και αυτό γιατί αφού πλέον ολοκληρώθηκε η μεταφορά του πρώην “409”, και όλων των κλινικών και των υπολοίπων τμημάτων του νοσηλευτικού ιδρύματος και έτσι επιτρέπεται να γίνουν τα εγκαίνια.

Αν και πληροφορίες πριν λίγο καιρό ανέφεραν πως θα καταφθάσει στην Πάτρα για να κόψει την… κορδέλα, ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προς το παρόν δεν φαίνεται πρόσφορο έδαφος για μια τέτοια επίσκεψη.

Πηγές αναφέρουν πως θα έλθουν στην αχαική πρωτεύουσα ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και ο αναπληρωτής Υπουργός Παύλος Πολάκης.

Αναμένουμε πλέον τις επίσημες ανακοινώσεις για την ακριβή ημερομηνία εγκαινίων αλλά και για τις επίσημες παρουσίες.

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)