Αχαΐα: Οι ιδιοκτήτες χόρευαν στο πάρτι γάμου και οι… διαρρήκτες έξω στα αυτοκίνητά τους – Δεν πίστευαν στα μάτια τους, άρπαξαν μέχρι και παπούτσια!

Όχι ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά πολύ περισσότερα Ι.Χ. αυτοκίνητα κατάφεραν να ανοίξουν άγνωστοι δράστες το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, σε πάρκινγκ στην περιοχή της Παναγοπούλας Αχαΐας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, δεκάδες αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα στο χώρο, καθώς οι ιδιοκτήτες τους ήταν σε πάρτι γάμου σε κατάστημα της περιοχής, έπεσαν “θύμα” διαρρηκτών.

Οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός του.. γάμου και κατάφεραν να αρπάξουν από το εσωτερικό των οχημάτων, χρήματα, ρολόγια, πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες και άλλα τιμαλφή, ενώ στο στόχαστρο έβαλαν μέχρι και… παπούτσια!

Τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν άρχισε ο κόσμος να αποχωρεί, απλά διαπίστωνε το ένα μετά το άλλο τα αυτοκίνητα να έχουν παραβιαστεί.

Κατήγγειλαν το γεγονός στην Αστυνομία, ενώ καταγγελίες ανέφεραν πως δεν είναι η πρώτη φορά, και πως έχουν ξαναγίνει αντίστοιχα περιστατικά τις προηγούμενες εβδομάδες.

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Πήγε με robe de chambre στο ΑΤ για να μου κάνει μήνυση και έγινε ρεζίλι»

Καρναβάλι Μικρών 2026: Παρέλαση με χαμόγελα, χρώμα, παιχνίδι και ζωντάνια! Φωτογραφίες από τα καλύτερα στιγμιότυπα

Πάτρα: “Μπούκαραν” με πιστόλι σε καφέ μπαρ και απείλησαν ότι θα τα κάνουν “γυαλιά-καρφιά”