“Βουτιά” θανάτου στο λιμάνι της Πάτρας- Συγκλονίζει η μαρτυρία στο tempo24 για τον οδηγό: “Άνοιξε τα παράθυρα και μας κοίταζε βουλιάζοντας “- Από την ‘Εδεσσα η καταγωγή του- ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Νέωτερη ενημέρωση: 10.34 Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του tempo24, o νεκρός είναι γεννηθείς το 1951, ονομάζεται Τζόγας και κατάγεται από την Έδεσσα.

Νέωτερη ενημέρωση: Τραγικές είναι οι μαρτυρίες όσων είδαν τη σκηνή της αυτοκτονίας. Όπως λέει μια αυτόπτης μάρτυρας της σκηνής στο Tempo24, ο άνδρας έπεσε με ταχύτητα στη θάλασσα. Όσοι τον είδαν άρχισαν να του φωνάζουν έντρομοι και έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Εκείνος, άνοιξε τα τζάμια του αυτοκινήτου και άρχισε να βουλιάζει κοιτάζοντάς τους. Ήταν αποφασισμένος. 

Νεώτερη ενημέρωση 10.19: Μόλις ανασύρθηκε το αυτοκίνητο από το βυθό.  Στο σημείο έχει συγκεντρωθεί κόσμος που παρακολουθεί την επιχείρηση ανάσυρσης. 

Νεώτερη ενημέρωση: Προβληματισμός επικρατεί για το γεγονός ότι ο άνδρας είχε πρόσβαση στο λιμάνι. Εικάζεται από τις λιμενικές αρχές ότι μπορεί να ήταν κάποιο γνωστό πρόσωπο. Ο άνδρας μπήκε με φόρα χωρίς να κόψει καθόλου ταχύτητα και βούτηξε εν ψυχρώ μέσα στο λιμάνι.

 

 

Πρώτη ενημέρωση: Αυτοκίνητο έπεσε πριν από λίγη ώρα στο λιμάνι της Πάτρας, στο ύψος του επιβατηγού σταθμού Παναγιώτης Κανελλόπουλος.  κάτω από μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες συνθήκες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός είναι νεκρός.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση ανάσυρσής του απο το Λιμενικό και δύτες. Το αυτοκίνητο είναι τουμπαρισμένο στο βυθόσε βάθος 10 μέτρων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eurovision 2025: Ανακοινώθηκε η σειρά εμφάνισης στον τελικό του Σαββάτου – Πότε θα βγει στη σκηνή η Κλαυδία

Στις 30 Ιουνίου λήγουν… τα ασανσέρ

Λούκας Γιώρκας: Θα μου άρεσε κάθε χρόνο να μυρίζει Ελλάδα η συμμετοχή στην Eurovision

Γάζα: Τουλάχιστον 120 νεκροί από βομβαρδισμούς του Ισραήλ

Κρεμλίνο: Η ρωσική αντιπροσωπεία περιμένει τους Ουκρανούς στις 10:00 στην Κωνσταντινούπολη

La Liga: Πανάξια πρωταθλήτρια η Μπαρτσελόνα 2-0 την Εσπανιόλ – Ολοκλήρωσε το τρεμπλ

Πάτρα: Εκλογικό τμήμα για να ψηφίσουν οι Ρουμάνοι

Πάτρα: Βροχερό το σκηνικό του καιρού σήμερα Παρασκευή