Πάτρα: Επαιτεία ….οικογενειακή υπόθεση – ΦΩΤΟ

Σε μαγαζί γωνιά κυριολεκτικά και μεταφορικά έχουν μετατραπεί το τελευταίο διάστημα, τα φανάρια στη συμβολή των οδών Πατρών – Κλάους και Ελευθερίου Βενιζέλου, με παιδιά διαφόρων ηλικιών, να κάνουν καθημερινά και καθ όλη την διάρκεια της ημέρας “πιάτσα” στο σημείο, είτε καθαρίζοντας τα τζάμια των διερχόμενων οχημάτων, είτε ζητώντας χρήματα.

20158458_1704780732886444_829886405_n_0.jpg

Ανήλικα περπατούν ανάμεσα στα αυτοκίνητα, με τον κίνδυνο πρόκλησης σοβαρού τροχαίου ατυχήματος να είναι κάτι παραπάνω ορατός. Λόγω της σωματικής τους διάπλασης η θέα τους από διερχόμενους οδηγούς κυρίως δικύκλων δεν είναι δυνατή. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που δεν διστάζουν να “γατζωθούν” σε Ι.Χ προκειμένου να ζητήσουν από τους οδηγούς χρήματα…!

20227338_1704780489553135_213849458_n.jpg

και όλα αυτά υπό το βλέμμα πάντα μιας γυναίκας που τις περισσότερες φορες την αποκαλούν μητέρα, αλλά και του “αφέντη” της οικογένειας που παρακολουθεί σε απόσταση αναπνοής τις κινήσεις των εργατών του!!!

Γυναίκες με μωρά στην αγκαλιά και παιδιά που δεν ξεπερνούν τα πέντε έτη, στέκουν επί ώρες κάτω από τον καυτό ήλιο, για το “μεροκάματο”.. 

20206173_1704780662886451_1661942528_n.jpg

 

Σεπόλια: «Του έριξαν δύο φορές και φύγανε» λέει ο πατέρας του 17χρονου που τραυματίστηκε στους πυροβολισμούς

Περπάτημα: Πόσα λεπτά την ημέρα μας βοηθούν να χάσουμε τα έξτρα κιλά;

ΛΔ Κονγκό: Τουλάχιστον 104 νεκροί από τις πλημμύρες στις όχθες της λίμνης Τανγκανίκα

Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Ισοπαλία στο πορτογαλικό ντέρμπι με «μαγικό» Βαγγέλη Παυλίδη

Μάκης Βορίδης για το μεταναστευτικό: «Για τους παράνομους μετανάστες πρέπει να υπάρχει κύρωση – Αυτό σημαίνει φυλακή»

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σοσιεδάδ 4-0: Ο εντυπωσιακός Σέρλοθ «καθάρισε» για τους γηπεδούχους

Εκλογές σήμερα στην Αλβανία – Ο Έντι Ράμα διεκδικεί τέταρτη θητεία

Πάτρα: Έρχονται βροχές – Αλλάζει από σήμερα το σκηνικό του καιρού