Πάτρα: “Κάρφωσε” τον γιο του γιατί δεν είχε … ρεύμα! Παραλίγο οικογενειακή τραγωδία στον Άγιο Βασίλειο

Παραλίγο φονικό στον Αγιο Βασίλειο Πάτρας. 

Ένας 86χρονος πατέρας φέρεται να μαχαίρωσε τον 46χρονο γιο του μέσα στο σπίτι τους. Αφορμή στάθηκε ένας ακόμη καυγάς μεταξύ τους, επειδή στον ηλικιωμένο είχε κοπεί το ρεύμα και ο γιος δεν φρόντιζε να αποκατασταθεί. Δεν ήταν η πρώτη φορά που πατέρας και γιος έρχονταν σε αντιπαράθεση, μιας και οι προστριβές τους για τη διαχείριση των οικονομικών του πατέρα από την πλευρά του γιου ήταν πολλές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 86χρονος πήρε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στον γιο, που σωριάστηκε στο έδαφος.

Είχε τραυματιστεί στην περιοχή της κοιλιακής χώρας και μεταφέρθηκε γρήγορα στο νοσοκομείο, όπου και διασώθηκε.
Ο 46χρονος υποβλήθηκε σε τρίωρη εγχείριση. Παραμένει στο νοσοκομείο για νοσηλεία, ενώ οι γιατροί παρακολουθούν την εξέλιξη της υγείας του.

Ο 86χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και μετά από πολύωρη απολογία στον ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος. Του επιβλήθηκε ο όρος της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα στο Α΄ Αστυνομικό Τμήμα αλλά και της μετοίκησης σε άλλο τόπο κατοικίας, καθώς μένει μαζί με τον γιο του στο ίδιο σπίτι, αλλά σε διαφορετικούς ορόφους.
 

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»