Σε Νοσοκομείο της Πάτρας ανήλικη – Παρασύρθηκε από δίκυκλο στο λιμάνι του Αστακού

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, στην παραλιακή οδό Αστακού, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα, μεσημβρινές ώρες χθες όταν δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 23χρονο παρέσυρε ανήλικο κορίτσι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.

Η ανήλικη διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Αστακού και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, για περαιτέρω ιατρικό έλεγχο από όπου και εξήλθε.

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Πλατυγιαλού του Λιμεναρχείου Μεσολογγιού, ενώ στο πλαίσιο του αυτοφώρου συνελήφθη ο οδηγός.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

68χρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»