Υπεγράφη η σύμβαση για το τμήμα Ψαθόπυργος – Ρίο- Ο χρόνος ολοκλήρωσης του έργου ανέρχεται σε 36 μήνες

Υπεγράφη την Παρασκευή μεταξύ της ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. και της εργοληπτικής επιχείρησης GD Infrastrutture SRL η σύμβαση για το έργο «Κατασκευή έργων υποδομής της νέας διπλής σιδηροδρομικής γραμμής από ΧΘ 113+000 – 123+500 στο τμήμα Ψαθόπυργος – περιοχή Ρίου» (ΑΔ 716).

Η προσφορά της GD Infrastrutture SRL για την υλοποίηση του έργου ανέρχεται σε 96.049.725,14 ευρώ. Ο χρόνος ολοκλήρωσης του έργου ανέρχεται σε 36 μήνες.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «με το έργο που ξεκινά άμεσα, η ΕΡΓΟΣΕ κάνει ένα μεγάλο βήμα για την ολοκλήρωση της γραμμής Αθήνας – Πάτρας και του συνολικού σιδηροδρομικού διαδρόμου Προμαχώνας/Ειδομένη – Θεσσαλονίκη – Αθήνα/Πειραιάς – Κόρινθος –  Πάτρα».

Το έργο συγχρηματοδοτείται με κοινοτική συνδρομή από τον μηχανισμό Connecting Europe Facility (CEF).

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Για το φλας ο άγριος ξυλοδαρμός του οδηγού λεωφορείου – Άφαντος ο δράστης της επίθεσης

Αίγιο: Για παρακώλυση συγκοινωνιών κατηγορούνται δύο αγροτοσυνδικαλιστές – Δικογραφία και για τον αποκλεισμό στην Αχαγιά

Τραγωδία σε παράδρομο της Ιόνιας Οδού – Νεκρός Πατρινός οδηγός φορτηγού μετά από ανατροπή (ΦΩΤΟ)

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή η Κούλα Ροδοπούλου, μία γυναίκα που άφησε εποχή