Υπεγράφη η σύμβαση για το τμήμα Ψαθόπυργος – Ρίο- Ο χρόνος ολοκλήρωσης του έργου ανέρχεται σε 36 μήνες

Υπεγράφη την Παρασκευή μεταξύ της ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. και της εργοληπτικής επιχείρησης GD Infrastrutture SRL η σύμβαση για το έργο «Κατασκευή έργων υποδομής της νέας διπλής σιδηροδρομικής γραμμής από ΧΘ 113+000 – 123+500 στο τμήμα Ψαθόπυργος – περιοχή Ρίου» (ΑΔ 716).

Η προσφορά της GD Infrastrutture SRL για την υλοποίηση του έργου ανέρχεται σε 96.049.725,14 ευρώ. Ο χρόνος ολοκλήρωσης του έργου ανέρχεται σε 36 μήνες.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «με το έργο που ξεκινά άμεσα, η ΕΡΓΟΣΕ κάνει ένα μεγάλο βήμα για την ολοκλήρωση της γραμμής Αθήνας – Πάτρας και του συνολικού σιδηροδρομικού διαδρόμου Προμαχώνας/Ειδομένη – Θεσσαλονίκη – Αθήνα/Πειραιάς – Κόρινθος –  Πάτρα».

Το έργο συγχρηματοδοτείται με κοινοτική συνδρομή από τον μηχανισμό Connecting Europe Facility (CEF).

Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών: Μία Διάλεξη και μια Μουσική που … διαπερνά τα Βαλκάνια…

Σοκ στο Μεξικό: Δολοφόνησαν σε live μετάδοση υποψήφια δήμαρχο και άλλους 3 ανθρώπους

X. Μπονάνος: Επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Ψωφίδας

ΚΕΔΗΠ: Ανοικτή η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα προγράμματα του Κόμβου Εκπαίδευσης

 Σαλάτα του Καίσαρα με σολομό

Πάτρα: Κηδεύεται την Τετάρτη η Ειρήνη Παπαδάτου

Ελληνικό: «Κλειδί» η νεκροψία – νεκροτομή για τους μυστηριώδεις 3 θανάτους

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 21χρονο που σκότωσε τη μητέρα του στη Λάρισα