Αχαΐα: Ανήλικοι υπό τις οδηγίες ενηλίκων διέρρηξαν ψησταριά – Τους κατάλαβαν όμως οι γείτονες και τους… κυνήγησαν!

Στα χέρια των αστυνομικών έπεσαν πέντε άτομα, τρεις ανήλικοι και δύο ενήλικες για διάρρηξη και απόπειρα κλοπής.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στα Σπάτα Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, πέντε ημεδαποί και συγκεκριμένα δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 42 και 38 ετών, καθώς και τρεις ανήλικοι ημεδαποί, ηλικίας 17,16 και 15 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι δράστες μετέβησαν στα Σπάτα Δυτικής Αχαΐας, όπου οι τρεις ανήλικοι διέρρηξαν ψησταριά, με σκοπό την κλοπή, ενώ οι δύο ενήλικες συνεργοί τους, τους ανέμεναν σε κοντινή απόσταση από τον τόπο του περιστατικού.

Οι δράστες δεν ολοκλήρωσαν την πράξη τους όταν έγιναν αντιληπτοί από περίοικους, ενώ συνελήφθησαν άμεσα από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, που ενήργησαν συντονισμένες αναζητήσεις στην περιοχή.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Γιατί πολλοί σκύλοι συμπεριφέρονται σαν γάτες;

Πάτρα: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

68χρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»