Τραγωδία τη νύχτα στο Αίγιο – Προσπάθησε να προσπεράσει και έπεσε πάνω σε μηχανάκι – Νεκρός ο 17χρονος οδηγός

Την τελευταία του πνοή άφησε στην άσφαλτο ένας 17χρονος, όταν το μηχανάκι που οδηγούσε παρασύρθηκε από Ι.Χ. φορτηγό.

Σύμφωνα με την αστυνομία το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 10.35 το βράδυ της Κυριακής στο 93ο χλμ. της Παλαιάς Εθνικής Οδού στο ύψος του Αιγίου, στο τμήμα από Κουλούρα προς Μαυρίκι.

Ένα φορτηγό που οδηγούσε ένας 20χρονος επεχείρησε να κάνει προσπέραση, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με το μηχανάκι που οδηγούσε ο άτυχος 17χρονος.

Δυστυχώς όπως αναφέρουν μαρτυρίες στο tempo24, ο νεαρός οδηγός του δικύκλου, άφησε επί τόπου την τελευταία του πνοή. 

Διεκομίσθη στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 20χρονος οδηγός του φορτηγού οχήματος κρατείται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

 

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ