Νέο τροχαίο με θεριζοαλωνιστική μηχανή – Πέντε άτομα στο νοσοκομείο μετά από σύγκρουση – Το χθεσινό θανατηφόρο – Και τα δύο στο Αγρίνιο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στην επαρχιακή οδό Αγρινίου – Καλυβίων, στο ύψος του στρατιωτικού αεροδρομίου κοντά στο Δοκίμι.

Συγκεκριμένα και κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, συγκρούστηκαν με σφοδρότητα ένα κόκκινο Ι.Χ που οδηγούσε ένας 19χρονος, με θεριζοαλωνιστική μηχανή που οδηγούσε ένας 54χρονος.
 
Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου, απεγκλωβίστηκαν και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Αγρινίου πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων και ένα μωρό.

Αξίζει να σημειωθεί πως χθες Σάββατο, στο ύψος της Κυψέλης, προκλήθηκε ένα ακόμη τροχαίο με σύγκρουση επιβατηγού με μηχάνημα κοπής καλαμποκιού που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο του 62χρονου οδηγού του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, ελαφρά τραύματα φέρουν οι τέσσερις από τους επιβαίνοντες του ΙΧ που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, ενώ ευτυχώς δεν έχει τραυματισθεί το μωρό. Οι τραυματίες παραμένουν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου για παρακολούθηση, ενώ μία γυναίκα έχει υποστεί εγκεφαλική διάσειση.

ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θανατηφόρο τα ξημερώματα στο Αγρίνιο – Όχημα συγκρούστηκε με θεριζοαλωνιστική μηχανή – Ο οδηγός έχασε τη ζωή του

 

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»