Πάτρα: Στο πόδι πολυκατοικία τα ξημερώματα – Οι φοιτητές, τα πορτοκάλια και η ΕΛ.ΑΣ

Απίστευες σκηνές εκτυλίχθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο κέντρο της Πάτρας με πρωταγωνιστές φοιτητές!

 Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, περίπου στις 2 τα ξημερώματα επικράτησε πανικός, όταν διερχομενοι οδηγοί αυτοκινήτων ακινητοποίησαν τα οχήματα τους και χτυπούσαν με άγριες διαθέσεις την εξωτερική πόρτα πολυκατοικίας, για να εισέλθουν σε αυτή και να λογαριαστούν με φοιτητές που διαμένουν σε διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου.

Τι είχε συμβεί;

Πηγές ανέφεραν στο tempo24.gr, πως οι νεαροί βγήκαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και εκσφενδόνιζαν πορτοκάλια σε διερχόμενα οχήματα. Μάλιστα σε κάποια από αυτά προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές. ¨Εξαλλοι λοιπόν οδηγοί, κατευθύνθηκαν στην πολυκατοικία που είχαν ως “ορμητήριο” οι νεαροί και αναστάτωσαν τους πάντες.

Όπως ήταν αναμενόμενο το περιστατικό πήρε άμεσα διαστάσεις, με τους ενοίκους των υπόλοιπων διαμερισμάτων αλλά και παρακείμενων πολυκατοικιών να σηκωνονται στο πόδι!

Στο σημείο έσπευσαν δυο περιπολικά της Άμεσης Δράσης Πατρών, που χρειάστηκε να παραμείνουν τουλάχιστον για μια ώρα στο σημείο μέχρι να εκτονωθούν τα πνεύματα.

Όσο για τους δράστες αρνούνταν να ανοίξουν την πόρτα της πολυκατοικίας, αρνούμενοι τις κατηγορίες των οδηγών.

 

 

 

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!