Πάτρα: Ο επιβάτης είχε πλαστό διαβατήριο-Σύλληψη τριών ατόμων στο λιμάνι

Στη σύλληψη ενός 28χρονου αλλοδαπού, του 33χρονου αλλοδαπού διακινητή του και του 30χρονου αλλοδαπού άμεσου συνεργού του, προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο νότιο λιμένα Πατρών, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω 33χρονος ως οδηγός Ι.Χ. το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, μετέφερε μαζί με τον 30χρονο, τον 28χρονο αλλοδαπό ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα και το ταξιδιωτικό έγγραφο.

Γιατί πολλοί σκύλοι συμπεριφέρονται σαν γάτες;

Τα μυστικά για ένα τέλειο Γαλλικό Φιλί

Ιδού η απορία: Πάμε για περπάτημα πριν ή μετά το φαγητό;

Πάτρα: Η Τροχαία “έκοψε” τα μεσάνυχτα κόντρες οδηγών στην Περιμετρική-Στη συνέχεια ο “ραλίστας” έπεσε σε σταθμευμένο όχημα

Πάστα φλώρα νηστίσιμη

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Το σχέδιο για ταχύτερη απομείωση του χρέους – Υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και το 2025

Το Κατάρ προτίθεται να προσφέρει ένα προεδρικό αεροσκάφος αξίας 400 εκατ. δολαρίων στον Ντόναλντ Τραμπ