Αχαΐα: Επικαλούμενοι φωτιά …λήστεψαν ηλικιωμένη – Της άρπαξαν 15.000 ευρώ – Γιατί την τραυμάτισαν

“Πρέπει να εκκενώσετε γρήγορα το σπίτι σας, γιατί αναμένεται να εκδηλωθεί σύντομα φωτιά”, ήταν τα λόγια του ενός εκ των δυο ανδρών που παρουσιάστηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο Σταροχώρι του Δήμου Ερυμάνθου, ως υπάληλλοι του τεχνικού τμήματος της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, η 82χρονη μπήκε στο σπίτι της προκειμένου να πάρει είδη πρώτης ανάγκης αλλά και χρήματα. Ο “μαϊμού” τεχνικός της ΔΕΗ, είδε την γυναίκα να βγάζει χρήματα από συγκεκριμένο σημείο που τα φύλασσε και τότε με αστραπιαίες κινήσεις την έβγαλε έξω από την οικία της με την αιτιολογία πως κινδυνεύει άμεσα. 

Η ηλικιωμένη όμως αντελήφθη πως ο άνδρας άρπαξε από την κρυψώνα της 15.000 ευρώ και προσπάθησε να του πάρει τα χρήματα πίσω. Στην αντίσταση της 82χρονης, ο δράστης δεν δίστασε “απαντήσει” με βία. Την έπιασε από τον λαιμό με αποτέλεσμα να την ρίξει στο έδαφος και να την τραυματίσει

Στη συνέχεια ο δράστης επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο, στο οποίο τον ανέμενε ο συνεργός του και τράπηκαν σε φυγή.

Ενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)