Θρήνος στη Δυτική Αχαΐα -“Έφυγε” ξαφνικά σε ηλικία 32 ετών ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου Λάππα Βασίλης Γιοβάνης – Είχε παντρευτεί πριν από ένα μήνα!

Θρήνος στη δυτική Αχαΐα και συγκεκριμένα στο Λάππα, καθώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 32 ετών ο ποδοσφαιριστής της τοπικής ομάδας Βασίλης Γιοβάνης.

Αιτία θανάτου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι η καρδιακή ανακοπή. Ο αναπάντεχος χαμός του σόκαρε τους πάντες, καθώς επρόκειτο για ένα νέο και δραστήριο άνθρωπο. Μάλιστα ο εκλιπών είχε παντρευτεί πριν ενάμισι μήνα με τη Μαρία Δριμάλα, με την οποία είχε αποκτήσει και ένα γιο, τον Γιώργο.

Οι φίλοι του τον αποχαιρετούν στο διαδίκτυο, μη μπορώντας να πιστέψουν πως το γελαστό παιδί, έφυγε από τη ζωή…

Θρήνος στη Δυτική Αχαΐα -"Έφυγε" ξαφνικά σε ηλικία 32 ετών ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου Λάππα Βασίλης Γιοβάνης - Είχε παντρευτεί πριν από ένα μήνα!

Σπαρακτικά είναι τα μηνύματα στο facebook:

Μερικά από αυτά…

– Η ζωή είναι πολύ άδικη… σε πήρε πολύ νωρίς πάνω στην ευτυχία που είχες την οικογένειά σου… 

 

Πάτρα: Η ανήλικη τα “έτσουζε” και οι υπεύθυνοι του καταστήματος βρέθηκαν με χειροπέδες

Πάτρα: Πουλήθηκε η VESO MARE – Δείτε ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης

Πάτρα: Ματαιώθηκε το μαθητικό πάρτι με άφθονο αλκοόλ σε κλαμπ, μετά το ρεπορτάζ του tempo24

Ο δρόμος-καρμανιόλα: Ο 25χρονος Αλέξανδρος από την Πάτρα “έσβησε” επί τόπου στο τροχαίο! – 4 νεκροί σε 6 μήνες!

Πώς έγινε η φονική σύγκρουση στη Φωκίδα – Νεκρός 21χρονος, σοβαρά τραυματισμένος 37χρονος μεταφέρθηκε στην Πάτρα

Πάτρα: Bρέθηκε νεκρή 38χρονη

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο οπαδικής βίας ανάμεσα σε ανήλικους-Ο ένας τραυματίστηκε από μαχαίρι-Συνελήφθη ο δράστης

Μακροζωία: Οι επτά καθημερινές συνήθειες που μας χαρίζουν χρόνια ζωής