Πάτρα: Τι “έδιωξε” του διαρρήκτες από το κατάστημα Κωτσόβολος – Γιατί δεν πρόλαβαν να το “αδειάσουν” – ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση από τις αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της διάρρηξης που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών “Κωτσόβολος” στην Πάτρα στον κόμβο του Γλαύκου στην περιοχή της Περιβόλας.

23899542_958159811014670_842791419_n.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, η ενεργοποίηση του συστήματος καπνού, αμέσως μετά την παραβίαση του χώρου, φέρεται πως οδήγησε σε άτακτη φυγή τους δράστες.

Η ορατότητα στο εσωτερικό του καταστήματος αφενός ήταν μηδενική και αφετέρου η ήχηση του συναγερμού, δεν τους άφηναν και πολλά περιθώρια δράσης. Παρ όλα αυτά κατάφεραν να αφαιρέσουν από τις προθήκες τουλάχιστον 18 κινητά τηλέφωνα και σύμφωνα με πληροφορίες και κάποιους φορητούς υπολογιστές.

23897774_10214696498956795_937920663_n.jpg

Οι διαρρήκτες κατάφεραν να μπουν στο εσωτερικό του καταστήματος, αφού φέρεται να παραβίασαν πλαϊνή πόρτα της επιχείρησης. Μάλιστα το συγκεκριμένο σημείο χαρακτηρίζεται “τυφλό” καθώς δεν έχει επαρκή φωτισμό.

24008791_958159744348010_1100597916_n.jpg

Το υλικό των καμερών ασφαλείας του καταστήματος καθώς και οι καταθέσεις των υπαλλήλων, έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πατρών, που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Στο σημείο από την πρώτη στιγμή έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, και η Πυροσβεστική καθώς υπήρξε η ενεργοποίησης του συστήματος πυρανίχνευσης,  αλλά και οι υπεύθυνοι του καταστήματος. Η πληροφορία πως οι δράστες διέφυγαν με συγκεκριμένο τύπου αυτοκινήτου, κινητοποίησαν τις αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των διαρρηκτών.

24008457_958159761014675_295603069_n_0.jpg

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=8gZQ0iqdvGU

Ζελένσκι: Οι νυχτερινές επιθέσεις δείχνουν ότι η Μόσχα εμποδίζει μια κατάπαυση του πυρός

Πάτρα: Πορεία αντιεξουσιαστών στο κέντρο της πόλης (ΦΩΤΟ)

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας στην κινητοποίηση για την Παλαιστίνη (ΦΩΤΟ)

Κοινή λογική και ΑΙ

Μητσοτάκης από Μέγαρα: Οι εκλογές θα γίνουν το 2027, οι φωνές του λαϊκισμού πάντα καραδοκούν

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: «Γάμος με κουμπάρα την Μαριάννα Λάτση»

Καρπόφ: «Ο ΠΑΟΚ απέρριψε την πρόταση της ΤΣΣΚΑ για Κωνσταντέλια – Έρχεται νέα κρούση»

Θύμα απαγωγής γιος επιχειρηματία: Ανάμεσα στους δράστες ο γνωστός Πατρινός τράπερ Ivan Greko – Απειλούσαν να του κόψουν τα δάχτυλα