Παράταση για Χορήγηση ή ανανέωση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ

Παρατείνεται η προθεσμία για  χορήγηση ή ανανέωση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2017  έως την 29η Δεκεμβρίου 2017 η οποία   πραγματοποιείται από τη  Διεύθυνση Δημόσιας  Υγείας και Κοινωνικής  Μέριμνας  Π.Ε. Αχαΐας  (Π.Π. Γερμανού 98, 1ος όροφος, γραφείο 3 & 4) και τα κατά τόπους ΚΕΠ.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τους δικαιούχους Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ είναι:

 

ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ (ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ)

1 ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ 67% ΚΑΙ ΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΗΣ  Ή ΑΠΟΦΑΣΗ  ΚΕ.Π.Α.    (ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ)

2 ΟΣΟΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΜΕΑ (ΕΠΙΔΟΜΑ) ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ Ή ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ, ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΡΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗΣ. Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ  ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΥΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ Ή ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ.

 

3.  ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

4 ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ Δ.Ο.Υ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ  ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ  ΕΤΟΣ   2016. ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΎΧΟΙ ΟΙ ΟΠΟΊΟΙ, ΜΕ ΥΠΕΎΘΥΝΗ ΔΉΛΩΣΉ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΎΝ ΤΗΝ ΠΡΟΜΉΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΎ ΔΕΛΤΊΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΙΚΌ ΚΤΕΛ ΑΛΛΆ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΌ, ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΎΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΊΖΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΉ ΔΉΛΩΣΗ.

 

ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ  ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΣΥΝ  ΔΥΟ (2)  ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να  απευθύνονται στη Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αχαΐας (Π.Π. Γερμανού 98, Πάτρα, τηλ. 2613620712  – 746  -739- 731  ή στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).

 

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας