Aκομη στις Άνδεις η σορός του Δημήτρη Κωσνταντίνου- “Επί 20 λεπτά προσπαθούσα να τον επαναφέρω” λέει ο Παναγιώτης Κοτρωνάρος

Στις Άνδεις παραμένει η σορός του νευροχειρούργου Δημήτρη Κωνσταντίνου, δύο μέρες μετά τον θάνατό του που συγκλόνισε την Πάτρα  ενώ η επιχείρηση μεταφοράς της  σε χαμηλότερα επίπεδα προκειμένου να μπορεί να την παραλάβει ελικόπτερο αναμένεται να ξεκινήσει αύριο, χωρίς να αποκλείεται να χρειαατεί να .φτάσει Σάββατο για να γίνει αυτό εφιτκό.

 Ο αρχηγός της  αποστολής Παναγιώτης  Κοτρωνάρος μιλώντας στο “Live News” του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» υποστηρίζει ότι οι Αρχές της Αργεντινής αρνούνται την συμμετοχή του στην προσπάθεια μεταφοράς του φίλου του, ενώ   δήλώνει  συντετριμμένος από τον θάνατο του φίλου του.

( ο Παναγιώτης Κοτρωνάρος)

Όπως είπε,  ο Πατρινός γιατρός πέθανε μέσα σε λίγα λεπτά και μάλλον θα ήταν αδύνατον,  να τον κρατήσουν στην ζωή ακόμη και αν έφθανε βοήθεια. «Θα ήταν πολύ δύσκολο να τον επαναφέρει κανείς, στα 6.900 λόγω ψύχους και χαμηλού οξυγόνου. Το μόνο που μπορούσα να κάνουν ήταν μαλάξεις και τεχνητές αναπνοές για 20 λεπτά, όπως έκανα και εγώ. Όλο αυτό το διάστημα πέρασαν δύο αποστολές στα 7-8 μέτρα δεν στάθηκαν να δουν τι συμβαίνει. Δεν λέω ότι θα τον επανέφεραν αλλά ούτε να δουν τι έγινε», είπε. 

Έμπλεξαν οι άγκυρες των ιστοφόρων και έγινε χαμός – Πως τραυματίστηκε ο καπετάνιος

Το PKK ανακοίνωσε επισήμως τη διάλυσή του

Τίνα Μεσσαροπούλου για Δανάη Μπάρκα: «Στα πέντε αυτά χρόνια δεν έμαθε τίποτα»

Η λεκτική βία μπορεί να μεταβάλει τον εγκέφαλο των παιδιών

Σκύλος δάγκωσε ηλικιωμένη μέσα στο πλοίο από Ανκόνα για Πάτρα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την υπέρταση

Σήμερα η παρουσίαση του λευκώματος “Πατρών Περιήγησις Η Πάτρα που αγαπώ”

Πάτρα: Ο φίλαθλος μπήκε στο γήπεδο και έστειλε στο νοσοκομείο ποδοσφαιριστή – Γενική σύρραξη και ξυλοδαρμοί